VINS DEL SILENCI, DE L’AGRÍCOLA D’ULLDEMOLINS, PRESENTA LO CARNISSER, EL PRIMER VI HOMENATGE DE LA COL•LECCIÓ EL LLEGAT.

Vins del Silenci, de l’Agrícola d’Ulldemolins, emparats per la DO Montsant, va presentar Lo Carnisser, el primer vi homenatge de la col·lecció El Llegat, en un acte que es va celebrar divendres dia 11 de setembre a la plaça del Loreto d’Ulldemolins.

El Llegat és una col·lecció de vins de petita producció fets amb molt d’afecte i estima que pretén enaltir la singularitat d’algunes vinyes del territori, així com homenatjar a persones que han ajudat a fer possible, gràcies al seu esforç i dedicació, el projecte vitivinícola de la Cooperativa d’Ulldemolins.

Lo Carnisser no és només un reconeixement al Miquel Toldrà, viticultor i company de Cooperativa, elaborant aquest vi tan especial i que tanta il·lusió li feia a ell s’han recuperat les tradicions d’una comarca. És un vi brisat que neix amb l’anyada 2019 i s’ha produït amb la garnatxa blanca procedent de les vinyes que va plantar el seu pare, fa uns cinquanta anys i que ell conreava amb tan d’amor i entusiasme. Un vi que és fidel al territori i als orígens, com el Miquel.

L’etiqueta de Lo Carnisser és l’essència del Miquel pagès que, amb les seves mans treballades i expertes conreava la terra i les seves vinyes amb l’experiència de tota una vida dedicada a les seves passions, la vinya i el vi.

 

 

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *